• Primele Cinci Comenzi pe Discount 25%
Universal Iaz Statuar Electric Ultra Liniștită Submersibile Pompa De Apa Pentru Acvariu Rezervor De Pește De Plastic 2 Duza Hidroponice
58.55lei 73.19lei

Universal Iaz Statuar Electric Ultra Liniștită Submersibile Pompa De Apa Pentru Acvariu Rezervor De Pește De Plastic 2 Duza Hidroponice

  • (0 Opiniile)

Caracteristici:

Toate-Rotund: De intrare a apei este aproape de partea de jos a rezervorului, și nivelul minim al apei poate fi mai mică de 1 cm.Absorbția de apă este mai aprofundată, de 360 de grade de pompare a apei și excreția.Efect mai bun, mai puține vibrații și tăcere!

Built-In Motor de Control al Temperaturii Chip: Când temperatura corpului pompei ajunge la o anumită valoare, chip-ul va controla automat motorul pentru a opri rularea.Atunci când temperatura scade la temperatura setată, reporniți.În acest fel, se poate preveni pompa de apă de a fi afectate de ardere uscata.

Interne de Reducere a Zgomotului: noua tehnologie de interne de anulare a zgomotului este adoptat pentru a rezolva problema zgomotului de la sursă.Design portabil, usor de folosit, raționalizate mâner, umanizat design, forma frumoasa.

Material principal: carcasa este fabricata din plastic ABS inginerie, care are o bună performanță de etanșare, și toleranța de control de coajă este mai mic, ceea ce reduce vibrațiile generate de mașină.Se poate lucra în liniște, în orice loc!Tradițional ventuza pad este schimbat la un nou tip, cu mici rezonanță și mai silențioase cauciuc mat

Scenarii de aplicare: rezervor de pește de filtrare și recirculare apă de pompare, rezervor de pește de apă schimba, in miniatura, mici fantani, diverse obiecte de artizanat, bonsai de amenajare a teritoriului, aer condiționat, ventilatoare, mașini de gravat.

Mai multe Avantaje: Ultra-scăzut de apă la nivel de linie, mai aprofundată de pompare, nivelul apei a scăzut, ca de 0,5 cm, poate fi drenat mult mai bună decât non-jos pompe de aspirație.Sub aceeași putere, are lift mai mare și flux mai mare decât alte modele!

Caietul de sarcini:

Tip: 1000D, 1500D, 2000D

Material: Plastic

Culoare: Verde, Negru

Dimensiune(L*W*H): Despre

1000D: 10.8x10x10.5 cm/4.25x3.94x4.13inch, 6W, Lift: 0,6 m, Debit(l/h): 350, Outlet: 8/13

1500D: 10.8x10x10.5 cm/ 4.25x3.94x4.13 inch, 12W, de Ridicare: 1,5 m, Debit(l/h): 650, Outlet: 8/13

2000D: 13.8x10x12cm/5.43x3.94x4.72inch, 25W, Lift: 1.8 m, Debit(l/h): 1200, Outlet: 16/19

Tensiune de alimentare: 110V

Plug: SUA

Pachetul Inclus:

1 buc x Pompă de Apă Submersibilă

4buc x Foot Pad

2 buc x Duza

1 buc x Chineză engleză Manual

Notă:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți-0.5-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

FEEDBACK-ul

1. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca de feedback negativ.Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

De TRANSPORT maritim 1. Timp de preparare: avem nevoie de 3-7 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră, Ignorând cât de multe zile de prelucrare a rămâne. 2. Nu există nici limitied Ordinea/Valoarea în magazinul nostru.Oferim transport gratuit în întreaga lume pentru orice cantitate si orice valoare de 3. APO/FPO/DPO de Transport Ne cerem scuze că P. O. Cutii și militare adrese (APO, FPO) nu pot fi livrate.

REFOUND CARTEA & SCHIMB

Avem o echipa QA pentru a testa produsele comandate sunt funcționează corect înainte de acestea sunt ambalate și trimise la tine.Dar ai nevoie pentru a confirma dimensiunea rochie cu atenție înainte de cumpărare (o dimensiune de măsurare va fi arătat mai jos, fiecare produs).Atten: nu putem accepta la schimb sau anulat, după ce comanda dvs. a fost livrat.Următoarele informații sunt necesare atunci când reflectă problema: ----numărul de Ordine ----Imagine/video de margele defecte.

Dacă aveți orice întrebare cu privire la politica de returnare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

GARANȚIA NOASTRĂ Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achizitie, poti returna sau schimba elementele în termen de 30 de zile de la data livrate.Cerere: 1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate. 2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original. 3. Returnare taxa a fost plătită de către cumpărător.

Specificatii

  • Tensiune: 110V
  • Nume De Brand: TOOKIE
  • Formă Fixă: Stând
  • Origine: China Continentală
Rating Mediu
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Toate comentariile

Scrie un comentariu