• Primele Cinci Comenzi pe Discount 25%
2 buc Masina Umbrelă de soare Capac Auto Geam Lateral Umbra Soare Model Drăguț desen Animat pentru copii Pentru Copii Căldura Razelor UV Protector Bloc Accesorii
39.22lei 56.06lei

2 buc Masina Umbrelă de soare Capac Auto Geam Lateral Umbra Soare Model Drăguț desen Animat pentru copii Pentru Copii Căldura Razelor UV Protector Bloc Accesorii

  • (0 Opiniile)

Specificații Produs:

Stare: Nou

Culoare: Negru-o balenă și prietenii lui, negru-submarin lume

Material: Mesh cu PVC electrostatic film

Lungime: 51 cm/20 cm

Latime: 31cm/12 cm

Cantitate: 2 bucati

Produs Caracteristici:

1. Dual-layer de Proiectare și de Înaltă calitate Material : de înaltă calitate de plasă, cu o electrostatic film, este selectat pentru fereastra noastră umbrele de soare.Acest tip de structură oferă umbrele de soare unic dual-layer stil de design care oferă de două ori umbrită de efecte pentru ambele geamuri laterale.

2. Modele drăguț de Design Pentru Bebeluși și Copii : Unele desene animate drăguț sunt concepute pe umbrele de soare.Unele desene animate drăguț modele pe fundal negru, cum ar fi balena, mici, mici de broasca testoasa, copilul leu, sirena, mica veveriță și așa mai departe, pot atrage atenția copiilor, astfel încât ei pot recunoaște unele creatură uimitoare atunci când pe drum, ceea ce le face bucurie și interesate.

3. Razele UV si Caldura, Blocuri : masina umbrele de soare pot bloca peste 97% din razele UV și căldură, evitați expunerea copiilor la strălucirea soarelui pentru a reduce temperatura în interiorul mașinii, și de a face copii să se simtă mai confortabil și mai rece în mașină.

4. Usor De instalat & Elimina & Store : PVC electrostatic film proiectat pe umbrele de soare, puteți instala sau elimina-le pe sau de pe geamurile laterale fără nici un instrument auxiliar, care este ușor pentru tine.În același timp, există un sac de depozitare pentru organizarea de ei, și, de asemenea, ele pot fi ușor pliate.Atunci când nu aveți nevoie de a le folosi, trebuie doar să le ori, și apoi le-a pus în sac de depozitare; și în final, le puteți pune într-cotiera cutie, scaun de masina inapoi sac de depozitare și în alte locuri în cazul în care elementele pot fi stocate.

5. Patru ventuze Atasate : Există 4 ventuze livrate împreună cu umbrele de soare.Cu aceste ventuze, de absorbție de forță de umbrele de soare la windows este mai bine consolidată.

6. Universal Adecvat Pentru cele Mai multe, Mașină de Windows : Fiecare umbrelă de soare este 51x31cm, sau despre 20x12 cm.Dimensiunile lor le face potrivite pentru aproape toate mașinile geamurile laterale.

Element Inclus:

2x masina geam lateral umbrele de soare

4x ventuze

1x sac de depozitare

Specificatii

  • modele: Balena cu animale, Sub Mare
  • Nume De Brand: AUTOXBERT
  • Material: Ochiuri cu PVC electrostatic film
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: Masina Fereastră Umbra pentru Copii
Rating Mediu
5.00
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Toate comentariile

Scrie un comentariu