• Primele Cinci Comenzi pe Discount 25%
80g Slabire Crema de Corp Anti-Celulita Pierderea in Greutate Arzător de Grăsime Burtă Picior Talie Slăbire Crema de Corp Crema de Masaj pentru a Pierde in Greutate
24.97lei 49.99lei

80g Slabire Crema de Corp Anti-Celulita Pierderea in Greutate Arzător de Grăsime Burtă Picior Talie Slăbire Crema de Corp Crema de Masaj pentru a Pierde in Greutate

  • (0 Opiniile)

80g Slabire Crema de Corp Anti-Celulita Pierderea in Greutate Arzător de Grăsime Curbă Frumoasă de Îngrijire a Pielii, Crema de Corp Crema de Masaj pentru a Pierde in Greutate

Caracteristici:

1.Puternic Crema de Slăbire: Această slăbire crema de corp în mod eficient promovează arderea de excesul de grasime corporala, și inhibă absorbția de nutrienți în exces pentru a vă ajuta să vă atinge un corp mai subtire.

2.Rapidă a Producției de Căldură: burta picior talie slăbire crema produce rapid de căldură, ajută la eliminarea excesul de substanțe din organism și de a stimula metabolismul pentru pierderea in greutate mai bine rezultatele.

3.Obiective Zone Încăpățânată: Acest corp slăbire crema de masaj obiective încăpățânat zone precum abdomen, fese, coapse, picioare, brațele pe lângă promovarea arderea rapidă de grăsime subcutanat de celule.

4.Ușor de aplicat: Cu textura sa non-grasa, această pierdere în greutate arzător de grăsime este ușor de aplicat, absoarbe, și oferă efecte de lungă durată, permițându-vă să-l folosească în mod convenabil pe drum sau la domiciliu.

5.Rezultate vizibile: utilizarea Regulată a acestui slăbire modelarea crema poate ajuta la reducerea depozitelor de grasime, pentru a îmbunătăți de conturare a corpului, și de a spori elasticitatea pielii, rezultând într-o mai sculptat si tonifiat aspectul.

Caietul de sarcini:

Origine: China Continentală

Utilizare: CORP

Tip De Element: Crema

Gen: Feminin

Numărul De Model: Creme De Corp

Țara/Regiunea de fabricatie: China

Număr de Bucăți: O Unitate

Dimensiune: 4*4*13cm/ 1.57* 1.57* 5.12 în

Conținut Net: 60 ml

Greutate: 80g

Utilizare:

De 1-2 ori pe zi, după curățarea pielii, utilizarea pe domenii specifice, cum ar fi solduri, gambe, coapse, abdomen, brate, etc. sau tot corpul.Se aplică o cantitate adecvată de produs pe piele și masaj într-o mișcare circulară blând pentru aproximativ 10 minute, până când pielea se simte cald și relaxat.După o baie fierbinte sau o compresa fierbinte pentru rezultate mai bune.

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Freca

FAQ :

1.Este acolo orice Număr de urmărire pentru postul meu?

Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire.

2. Este produs de același fel de poze?

Da, toate pozele sunt reale.Am luat aceste fotografii prin noi înșine.

3. Ce dimensiune poate mi se potrivesc?

Vă sugerăm să se uite la dimensiunea sugestie graficul de mai jos și produsul nostru dimensiunea diagramă dacă sunt normale figura.dacă aveți specială figura, vă rugăm să ne contactați ( spune-ne înălțime și greutate, bust, talie, șold dimensiune ).

4. Eu sunt un reseller,am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros?

Bună,vă mulțumim pentru cererea dvs., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Cumpărătorul trebuie să se asigure că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Specificatii

  • Țara/Regiunea de Fabricație: China
  • Numărul De Model: creme de corp
  • Utilizarea: CORPUL
  • Gen: de sex feminin
  • Nume De Brand: APWIKOGER
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Crema
Rating Mediu
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Toate comentariile

Scrie un comentariu